(0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 80 €

Dostava in plačilo

  • Domov
  • / Dostava in plačilo

Dostava 

Blago, naročeno v spletni trgovini www.irbis.si, odpremimo v najkrajšem možnem času. Za najhitrejšo možno dostavo, uporabljamo pogodbene dostavne službe, za večja naročila pa lastna dostavna vozila. S paketno dostavo Pošte Slovenije ali Intereurope pošiljko lahko pričakujete že naslednji delovni dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vas kurir o pošiljki obvesti, tako da se lahko dogovorite za ponovno dostavo paketa ali njegov prevzem. 

Preusmerite pošiljko in si zagotovite hitrejšo dostavo!  

Pogodbeni partnerji dostavljaj naročila v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Dokler ni naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestite, da želite dostavo na drug naslov. Izberete lahko dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer na vaše delovno mesto. V primeru, da ste izbrali plačilo po povzetju vas prosimo, da pripravite gotovino in si tako zagotovite hitro predajo pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni na naslovu, ki ste ga vnesli ob naročilu, vas bo kurir kontaktiral, zato vas prosimo, da ob registraciji vnesete tudi kontaktno telefonsko številko. 

Strošek dostave 

Strošek dostave je 5,98 € z vključenim 22% DDV in je enoten za vse spletne nakupe. Dostava ob nakupu izdelkov v vrednosti nad 80,00 € je brezplačna

Strošek dostave v tujino  

Naše blago pošiljamo tudi v druge države, članice Evropske Unije. Naročila v tujino pošiljamo samo po vnaprej plačanem predračunu, vključeni so tudi stroški dostave. Dostava izdelkov se obračuna po veljavnem ceniku pogodbenih partnerjev: Cenik tujina

Prevzem naročil 

Omogočamo vam tudi lastni prevzem v našem skladišču, na sedežu podjetja v Ilirski Bistrici (Vilharjeva cesta 40). V tem primeru prihranite stroške dostave, hkrati pa dopolnite znanje o naših izdelkih pri naših svetovalcih. 

Posebnosti 

Če artikla nimamo na zalogi, vas bomo o roku dostave obvestili. Običajno so naročila dostavljena naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni. O statusu naročila vas bomo sproti obveščali. IRBIS d.o.o. si pridržuje pravico, da zaradi različnih rokov dobave artiklov v naročilu, naročilo razdeli v več pošiljk. Naročene artikle vam v tem primeru dostavimo posamično v več pošiljkah. Pri delni dostavi vam bomo naročilo razdelili na več pošiljk, tako da bomo artikle, ki so na zalogi poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. 

 
Za vse dodatne informacije smo na razpolago na telefonski številki 05 71 00 280 ali elektronskem naslovu prodaja@irbis.si

Načini plačila 

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa. 

Na voljo so vam naslednji načini plačila: 

Plačilo po povzetju 

V primeru plačila po povzetju pri dostavi naročila s Pošto Slovenije, plačate tudi provizijo Pošte Slovenije. Znesek provizije za znesek naročila do 98,00 EUR znaša 1,05 EUR, za zneske naročila nad 98,00 EUR do 501,00 EUR znaša provizija 1,07% vrednosti naročila, pri znesku naročila nad 501,00 EUR pa znaša provizija 5,36 EUR. 

Plačilo preko PayPal-a 

Sistem omogoča plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami (Mastercard, Visa, American Express ...).  Če ste že PayPal uporabnik, se lahko prijavite z vašimi uporabniškimi podatki in potrdite plačilo. Če še niste registrirani uporabniki PayPal-a, se lahko prijavite kot gost ali odprete PayPal račun ter nato potrdite plačilo. 

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Ob zaključku naročila boste preusmerjeni na platformo PayPal, kjer je potrebno vnesti podatke kartice. 

Katere podatke boste morali vnesti? 

  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke) 
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani) 
  • Veljavnost (mesec in leto) 

Po uspešnem vnosu podatkov vas bo preusmerilo na stran banke. Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Varnostno kodo prejmete po različnih kanalih (sms, prenosna naprava,…). V koliko vam varnostna koda ni posredovana se obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev ali izdajatelja kartice. Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke. 

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na prodaja@irbis.si za vračilo kupnine. 

Predračun (TRR) 

Z nakazilom na račun podjetja IRBIS d.o.o. po ponudbi/predračunu, ki jo prejmete na svoj elektronski naslov. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo v odpremo. Pri plačilu na TRR podjetja se lahko proces odpreme in dostave naročila podaljša za 1–2 delovna dneva.