(0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 80 €

Podpora

Vsem našim partnerjem, prodajalcem izdelkov za profesionalno higieno, čistilnim servisom, HORECA serviserjem, industrijskim podjetjem, HORECA grosistom pa tudi vsem ostalim podjetjem, zagotavljamo: 

  • Svetovanje  
  • Odpravo težav z zagotavljanjem higiene, previsokih stroškov le te ali pa specifičnega problema na vašemu objektu. 
  • Razvoj specifičnih izdelkov za posebne potrebe 
  • Izdelavo lastne blagovne znamke profesionalnih čistilnih sredstev ter ureditev vse potrebne dokumentacije za varno in učinkovito uporabo 
  • Uporabo IRBIS B2B portala, vključno z posebnimi cenami, vašimi lokacijami, “just in time” informacijami o naročilih in dostavah le teh ter popolno statistiko porabe, stroškov, dostav, skratka vsega , kar morate vedeti o sodelovanju z nami 

Poleg B2B poslovanja smo manjšim kupcem ter fizičnim osebam pripravili prenovljeno spletno trgovino, za povsem enostaven dostop do izbranih izdelkov iz sveta profesionalne higiene. 

Brezplačen svetovalni sestanek 

B2B uporabnikom nudimo brezplačen svetovalni sestanek, kjer skupaj določimo vaše potrebe. Na podlagi tega ter naših dolgoletnih izkušenj in poglobljenega znanja vam pripravimo oziroma ponudimo rešitev. 

Optimizacija porabe 

Tudi na področju higiene velja rek, da kdor poceni kupi, dvakrat kupi... Zato na osnovi pregleda objekta pripravimo predloge za optimizacijo in skupaj z vami izberemo najbolj učinkovit sistem za uporabo čistilno - higienskih izdelkov. 

Plan čiščenja 

Na podlagi ogleda vašega objekta in posnetka delovnih procesov vam pripravimo individualni plan čiščenja. V sodelovanju z vašim čistilnim ali servisnim osebjem poskrbimo, da se plan čiščenja začne pravilno izvajati.  

Svetovanje 

Dodano vrednost za naše stranke predstavlja tudi svetovanje o učinkoviti rabi čistil in optimizaciji izdelkov ter delovnih procesov. Izobraževanje vašega čistilnega, servisnega ali drugega osebja izvedemo na vaši lokaciji. 

Montaža & servis podajalnikov, dozirnih sistemov 

Da se lahko nemoteno ukvarjate s svojim poslom, naša strokovno usposobljena servisna ekipa poskrbi za montažo podajalnikov in dozirnih naprav, ki jih pritrdi namesto vas. Po potrebi opremo servisiramo in nadziramo, vse za vaše nemoteno delo. 

Strokovno usposobljena servisna ekipa vam nudi 100 % podporo pri morebitnih težavah z dozirno tehniko in podajalniki.  

Dostava 

Naša logistika poskrbi, da naročene izdelke prejmete čimprej; izdelke na zalogi prejmete v roku dveh delovnih dni od prejetega naročila. Dostavo zagotavljamo po vsej Sloveniji, za naročila nad 80 € je brezplačna.